top of page

Draga djeco i roditelji,

 

U razigranoj i živahnoj atmosferi sigurnog i izrazito čistog prostora, djeca se igraju pod pažljivom brigom animatora… Smijeh i radost ispunjavaju igraonicu dok djeca uživaju!

 

Kako znamo da uživaju? Ni nakon 3 sata zabave ne žele ići kući! Dođite, uvjerite se! Dok je cjelokupna organizacija rođendanske proslave na nama, roditelji mogu aktivno

sudjelovati u svakom njenom dijelu. Naravno, ukoliko Vi to želite i ako Vam maleni dozvole ;-)  Svi Vaši odrasli prijatelji također su dobrodošli!

Habyland proslava rođendana uključuje sat vremena zabave u zasebnoj prostoriji – rođendaonici i dva sata ludog provoda u cijelom obiteljskom zabavnom centru. Ukupno trajanje proslave je 3 sata.

Očekuje vas prostrana unutrašnja struktura za igru, tobogani, zračni jastuci za skakanje i spuštanje,soft topovi, zidovi za penjanje, odvojeni prostor za igranje najmlađih i još puno, puno toga.

Mame i tate, Habyland nije samo mjesto za igranje vaših mališana, poticat ćemo i vas da im se pridružite u igri i zabavi.

Habyland rođendanske proslave za djecu možete sami kreirati ili se prepustiti našem timu uigranih stručnjaka za dječju zabavu!

HABYLAND VAM OSIGURAVA:

TORTU (svjećice i prskalicu)

PIZZE i/ili HRENOVKE U LISNATOM TIJESTU

SOKOVE (prirodni i/ili gaziranisokovi)

GRICKALICE

POZIVNICE ZA ROĐENDAN

FOTOGRAFIRANJE

POKLON ZA SLAVLJENIKA/CU

ANIMATORE

DEKORACIJU PROSTORA

3 SATA IGRANJA U HABYLAND-u

HABYLAND - rođendan letak 07 2022.jpg
bottom of page